Uus tehing: Unity Systems OÜ ja Unity Internet OÜ ost

Eesti erainvestoreid ühendav Unitcom Eesti OÜ omandas Unity Systems OÜ ja Unity Internet OÜ

Eesti erainvestoritele kuuluv Unicom Eesti OÜ omandas juhtmeta lairibateenuseid pakkuva Unity Interneti ja ettevõtetele IT taristuteenuseid pakkuva Unity Systems’i.

Müüja Ostja
Enamusomanik Herty Tammo (läbi T-Ventures AS, HT management OÜ) Unitcom Eesti OÜ

Keystone Advisers nõustas Unitcom Eesti OÜ omanikke Eesti ettevõtete Unity Systems ja Unity Internet ostuprotsessis.

Unity Internet OÜ on tegelenud juhtmeta lairibateenuste pakkumisega Harju-, Rapla-, Järva-, Pärnu- ja Tartumaal alates 2004.aastast, olles keskendunud era- ja äriklientidele ning erilahendustele väljaspool suurte sideoperaatorite kaabelvõrkude katvusala. Unity Systems OÜ on pakkunud IT-taristu haldus- ja arendusteenuseid ning IT riist- ja tarkvaratooteid Tallinna ja Harjumaa äriklientidele alates 1998. aastast, hooldades muuhulgas Tallinna ühistranspordi ühiskaardi tehnilist süsteemi. Omandatud ettevõtete summaarne realiseerimise netokäive 2013.a. oli 1,37 mln EUR ning tegevuskasum (EBITDA) 227 tuhat EUR. Detailsema info pressiteates.

Täpsema info saamiseks palun lugege pressiteadet või võtke meiega ühendust:

TÕNIS KONS

+3725015640
Saada Email

 

14.01.2015, Tallinn

PRESSITEADE

Eesti investoreid ühendav Unitcom Eesti omandas täisosaluse juhtmeta lairibateenuseid pakkuvas Unity Internetis ja ettevõtetele IT taristuteenuseid pakkuvas Unity Systemsis.

13. jaanuaril jõustunud tehinguga omandas side-, IT- ja televisiooniäri kogemustega Eesti investoreid ühendav Unitcom Eesti 100-protsendilise osaluse Unity Internet OÜ-s ja Unity Systems OÜ-s. „Näeme nendes hea kasumlikkusega ettevõtetes potentsiaali arendada edasi juhtmeta lairibatehnoloogial ning kaasaegsetel IT-lahendustel baseeruvaid era- ja äriklienditeenuseid,“ ütles Unitcom Eesti OÜ juhatuse esimees Peep Põldsamm. „Omandatud ettevõtete ühendamine võimaldab meil saavutada täiendavaid sünergiaid ning saada TeliaSonera järel üheks tõsisemaks äriklientidele kompleksselt fikseeritud lairiba side- ja IT taristuteenuste pakkujaks Eestis.“ Omandatud ettevõtete summaarne realiseerimise netokäive 2013.a. oli 1,37 mln EUR ning tegevuskasum (EBITDA) 227 000 EUR.

Unity ettevõtetes senini kontrollivat osalust omanud T-Ventures AS ja OÜ HT Management juhatuse liikme ja aktsionäri Herty Tammo sõnul võivad senised investorid müügitehinguga väga rahul olla. “Kolme aasta jooksul on meie investeeringu väärtus kasvanud olulisel määral ning nüüd realiseerime selle läbi eduka väljumise,” sõnas Tammo, kes taandub ühtlasi ka Unity ettevõtete juhatuse esimehe kohalt. Omandatud ettevõtete senised väikeosanikest võtmeisikud jätkavad uues ettevõttes.

Tehingu hind jääb poolte kokkuleppel konfidentsiaalseks. Tehingu läbiviimist nõustasid investeerimispank Keystone Advisers, advokaadibüroo Eversheds Ots & Co ning auditeerimise ja ärinõustamise ettevõte Grant Thornton Rimess. Tehingut aitas finantseerida Swedbank Eesti.

Unity Internet OÜ on tegelenud juhtmeta lairibateenuste pakkumisega Harju-, Rapla-, Järva-, Pärnu- ja Tartumaal alates 2004.aastast, olles keskendunud era- ja äriklientidele ning erilahendustele väljaspool suurte sideoperaatorite kaabelvõrkude katvusala. Unity Systems OÜ on pakkunud IT-taristu haldus- ja arendusteenuseid ning IT riist- ja tarkvaratooteid Tallinna ja Harjumaa äriklientidele alates 1998. aastast, hooldades muuhulgas Tallinna ühistranspordi ühiskaardi tehnilist süsteemi.

Lisainformatsioon:

Peep Põldsamm
Unitcom Eesti / Keystone Advisers
Tel. +372 545 10100
E-post peep.poldsamm@keystoneadvisers.ee

Herty Tammo
T-Ventures AS / OÜ HT Management
Tel. +372 51 11357
E-post herty@tammo.ee