Uus tehing: Atea Baltic omandas Leedu IT teenuste pakkuja Baltnetos Kommunikacijos

Atea Baltic omandas 100% Leedu pilve- ja IT-teenuste pakkujast Baltnetos Komunikacijos

 

Müüja Ostja
Perekond Kazickas ja ettevõtte juhtkond

Norra IT-grupi Atea ASA tütarfirma Atea Baltic omandas Leedu juhtiva pilve- ning IT-teenuste pakkuja Baltnetos Komunikacijos. Baltnetos Komunikacijos asutati 1996.aastal ning pakub andmekeskuse-, pilve-, interneti-, VoIP ning IT-hooldusteenuseid. Ettevõtte peakontor asub Vilniuses. Baltnetos Komunikacijoses töötab umbes 120 töötajat. Ettevõtte netokäive 2014. aastal oli 7,2 mln EUR ja tegevuskasum (EBITDA) 1,9 mln EUR.

Atea ASA on üks juhtivaid IT-teenuste pakkujaid Skandinaavias ja Baltikumis. Atea Balticus töötab üle 500 inimese ning ettevõtte netokäive 2014. aastal oli 94,7 mln EUR. Viimastel aastatel on Atea omandanud Baltikumis viis ettevõtet IT-sektoris lisaks Baltnetos Komunikacijose omandamisele.

Tehing kinnitati 9. aprillil 2015. Poolte kokkuleppel on ettevõtte väärtus 10,4 mln EUR. Keystone Advisers nõustas Atea Baltic omanikke ostuprotsessis.

KAROLIS RŪKAS

+37052487677
Send Email