Uus tehing – HeadHunter Group müüs Baltikumi juhtiva tööportaalide ettevõtte CV Keskus OÜ

HeadHunter Group müüs Baltikumi juhtiva tööportaalide ettevõtte CV Keskus OÜ Šveitsi meediaettevõttele Ringier Axel Springer Media AG. CV Keskus OÜle  juhtivad tööportaalid cvkeskus.ee Eestis, cvmarket.lv Lätis ja cvmarket.lt Leedus. Headhunter Group on juhtiv tööportaalide ettevõtte Venemaal, Ukrainas, Valgevenes, Kasahstanis ning mitmes teises riigis. Headhunter Group väljus Baltikumi turult, et keskenduda oma põhiturgudele. CV Keskuse ostu järgselt sisenes Ringier Axel Springer Media Baltikumi turule esmakordselt.

 

CV Keskus OÜ on 2000. aastal Eestis loodud ettevõte. 2004. aastal laieneti ka Läti ja Leedu turule ning alates 2007. aastast oli omanikuks HeadHunter Group. Grupi tööportaale külastab täna igakuiselt üle 1,8 miljoni kasutaja. Igakuiselt avaldavad tööandjad enam kui 6000 uut tööpakkumist ja CV-de andmebaasis on tööandjatel ligipääs pea 1 miljonile aktiivsele CV-le.

 

Keystone’i poolt kuulusid tehingu meeskonda Tõnis Kons, Stansislav Gutkevitsh ja Martin Sillasoo.

 

Loe lähemalt tehingu pressiteatest.